13/12/17

10 anys jugant a Igualada


El Pati celebra 10 anys d'activitats.

 

Des de fa 10 anys, l’Associació Cultural El Pati d’Igualada es centra a donar a conèixer els jocs de taula en diferents vessants i a promocionar el joc en família i amics com a opció de gaudi i aprenentatge.




Primer, deixeu-me presentar-vos la nostra nova mascota... que encara no té nom, per tant si esteu inspirats, podeu deixar les vostres propostes en els comentaris..  


I segon, doncs... les activitats que proposem per aquest cap de setmana dels 16 i 17 de desembre a l'Ateneu.


Us proposarem un seguit d’activitats localitzades a l'Ateneu Igualadí i voltants, dues de les quals es volen establir com a cita anual. Seguint l'enllaç a l'Ateneu tindreu accés al programa sencer.




 


La primera de les activitat que tenim la intenció d'instal·lar en el panorama lúdic de l'Anoia és Igualada Nocturna, de la que ja us vam parlar en una precedent entrada.
Ara ja tenim 30 persones apuntades i les inscripcions ja estan tancades... però bé, si algú no va veure la informació quan es va publicar i està  interessat, pot intentar convencer els organitzador enviant un correu a igualadacn@gmail.com.


La segona és el Pentatló de Jocs de Taula, una competició amb premis de valor de 200€, 100€ o 50€... Què?... ah que ja es fa més llaminera aquesta celebració?
En aquest esdeveniment també l'aforament està limitat. Les 40 primeres persones que s'inscriguin (omplint aquest formulari) hauran de jugar a 5 jocs que es mantindran en secret fins al dia de la competició, diumenge 17 de desembre a les 10h, i la competició s'acabarà a les 18h30 com a màxim.
Per tant, els jugadors tindran 8 hores i mitja per fer 5 partides. Cadascú s'emportarà uns punts segons la seva classificació en cada partida (encara estem perfilant el sistema de puntuació) i els 3 que hagin acumulat més punts s'emportaran els premis. Així de simple.

La nostra idea amb aquesta competició és recompensar el jugador que més sabrà adaptar-se als jocs que s'han triat... que molts segurament no coneixeran, però per si de cas, preferim mantenir el secret.
Bé, més endavant us direm més coses... no cal desvelar tots els detalls a la primera, oi?
Aneu controlant les xarxes per mantenir-vos informats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada