14/12/17

Descobreix el Joc de Rol amb el Pati


10 anys de Pati.


Durant aquests anys l'associació ha fet multitud d'activitats com les Patitrobades, Patiwars, Patinights, tallers per AMPAs, tornejos de futbolins, tallers de pintat de minis... i jocs de rol.

Des de que 2013 ens vam integrar un petit grup d'irreductibles roleros, el Pati ha anat oferint a la ciutat diferents activitats relacionades amb els jocs de rol, tan per que els jugadors que hi juguen habitualment, o no, tinguin un lloc més per fer-ho, com per a tota aquella gent que sent curiositat per conèixer què són, i què no són els jocs de rol, vinguin i puguin descobrir-ho per ells mateixos.

Actualment el Pati organitza els Dilluns de Rol, activitat començada el setembre de 2014 a la Galleda, espai que ens va deixar la Kaserna, cada dues setmanes. Però que per l'acceptació de la gent a partir del gener de 2015 ja va passar a ser cada setmana... sempre a la Galleda fins que aquesta se'ns va quedar petita per aplegar a tota la gent que venia i al setembre de 2015 vam passar a fer l'activitat a la Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí, llar que ens acull com a associació vinculada a l'Ateneu que som. I l'activitat continua amb bona salut fins al dia d'avui, amb tres enROLa't, l'activitat que  celebra l'aniversari dels Dilluns de Rol.

Així que com podeu veure, els jocs de rol són una activitat estretament vinculada a l'associació cultural el Pati d'Igualada, i com no podia ser de cap més manera, estaran presents en la celebració dels 10 anys.



El dissabte 16 de desembre, es el dia dels roleros :D.


Pel matí, de 10h a 14h, organitzarem tres partides de rol. I tindrem també a una persona que oferirà un tastet de rol.

Parem una pausa per dinar de 14h a 16h.

I per la tarda, de 16h a 20:30h farem tres partides de rol més. Una d'aquestes partides dissenyada especialment per als jugadors més joves (a partir de 8 anys, a partir de les 18:30h), aquesta última partida serà més curta.També hi haurà tastet de rol.


I això dels Tastets de Rol, què és? 

 

Doncs per a les persones que mai han tingut cap experiència amb els jocs de rol, els farem una petita demostració, una cosa breu entre 10 i 20 minuts, per donar una mínima experiència sobre els jocs de rol per que pugui valorar si això fa per a elles o no. I com segurament serà que sí, es pugui apuntar als Dilluns de Rol o Patinights per poder continuar amb aquesta grata experiència :D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada