13/1/16

AQUEST MES DE GENER...

Salutacions, amics i amigues del Pati, i bon any 2016!

Després d'uns dies de bogeria gastronòmica (quin fart de menjar, mare de déu!), trobades familiars (que algú s'emporti a la sogra, si us plau!) i d'uns dies de vacances (ai, sí!)...toca tornar a la rutina y posar-se les piles per aquest nou any que tot just comença.
El Pati ja fa dies que en teníem moltes ganes de l'arribada del 2016. Serà un any força especial per a nosaltres i esperem que hi participeu de tot allò que us estem preparant.

Però primer...comencem amb les notícies!

Aquest nou any comença amb un canvi a les files de la junta de la nostra associació. En Roger Bertran, després de tres anys de càrrec com a president del Pati, dóna el relleu a en Christophe Beaufumé.
En Roger ha treballat de valent per tirar endavant moltes propostes interessants i aconseguir que aquest batibull que hi ha dins el Pati sigui un pèl més ordenat. Cal agrair-li molt sincerament, l'esforç i la dedicació que hi ha posat en la presidència de la nostra associació. Moltes gràcies Roger!
I en Christophe entoma el càrrec amb moltes ganes i amb intenció de fer d'aquest 2016, un any que recordarem durant molt de temps. Ànims Cris...t'ajudarem en el que calgui!

I ara, anem pel calendari de les properes activitats...

Tenim un canvi important en les nostres activitats. Els Dilluns de Rol s'han consolidat i han arribat a acollir fins a 4 o 5 taules de jugadors de rol (entre 20 o 25 persones) a la sala de socis de l'Ateneu.




Això provocava que la Pati-Rol perdi la seva raó de ser. Per tant, deixarem d'organitzar-la els mesos parells, i dedicarem aquest temps per a activitats puntuals.

I el plat fort d'aquest nou any, ser la propera Patitrobada de març. I “per què?” us preguntareu... Perquè celebrarem la 50ª edició de la nostra activitat emblemàtica:  
la 50ª PATITROBADA!!!

La gent del Pati la volem muntar molt i molt grossa, amb la coneguda ludoteca de jocs, col·laboracions, demos, torneig de diferents jocs, algun sorteig, xerrades sobre el món lúdic...
Però d'això, ja us anirem informant de mica en mica. De moment, reserveu-vos el 19 de març per gaudir tots plegats de la gran cel·lebració de la 50ª PATITROBADA.

Ens veiem ben aviat: salut i jocs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada