6/9/15

LA VUELTA AL COLE...AMB LES ACTIVITATS DEL PATI!

Bona tarda, amics i amigues del Pati!

Després d'unes vacancetes merescudes on hem pogut gaudir del solet, la cervesa al “txiringuito”, la platjeta o piscina, les migdiades al sofà i alguna que altra partideta de rol o joc de taula fins altes hores de la matinada sense patir per matinar al dia següent...toca encetar un nou curs de Pati amb moltes i sucoses novetats.
Esteu preparats? Doncs, comencem!

-El proper dilluns 7 de setembre, donarà el tret de sortida a les activitats d'aquest mes, el ja consolidat DILLUNS DE ROL. A les 20h a La Galleda (Plaça Sant Miquel), podreu trobar-nos per jugar alguna de les propostes roleres que us presentem. Tant si coneixeu el món dels jocs de rol, com si sentiu curiositat per provar...hi esteu convidats!
De moment, tenim 3 partides que segueixen endavant amb les seves aventures: un parell de Vampiro, dirigides per l'Osca i en Pepe, i Rocafreda, sota les ordres d'en Roger.

-Dissabte 18 de setembre, els amics de Dark Nebula (c/ del Vidre, 6), obriran per primera vegada les seves portes per oferir els seus productes de miniatures, jocs de taula, maquetisme i altres hobby per l'estil a la seva botiga. 

Cal dir que la gent del Pati estem més que contents de poder tenir una botiga d'aquest tipus a la nostra ciutat i desitgem que els hi vagi molt bé. Per part del Pati, tenim moltes ganes a col·laborar en tot els que sigui possible i de ben segur que organitzarem més d'un event plegats. Hi podeu comptar!
No deixeu de passar per l'inauguració o fer compres algun dia d'aquests.

-No patiu, que no ens oblidàvem pas de la nostra trobada obligada amb els jocs de taula a la gran PATITROBADA de setembre.
Dissabte 19, de 10:00h a 14:30h i de 16:00h a 20:30h, al vestíbul de l'Ateneu (c/Sant Pau, 9), posarem a la vostra disposició un munt de jocs de taula perquè passeu una bona estona lúdica. Com ja és habitual, os oferirem jocs per a grans i petits, amb les acurades explicacions d'en Cris i en Roger.

Com sempre, els nostres amics de la Societat Pathfinder, també oferiran les seves aventures per tots aquells valents jugadors que s'atreveixin a sobreviure a les perilloses missions que els hi planteja la Societat d'Exploradors. Ja veieu que Pathfinder és molt més que un simple joc de rol: és tota una experiència.

Només podem dir que la Patitrobada és una molt bona manera de passar el dissabte, amb bona companyia i bons jocs!

-I ja la mítica Pati-night, on podreu jugar des de les 22h fins que el cos us digui prou, a La Galleda (plaça Sant Miquel, Igualada). Jocs de taula, jocs de rol, cartes, miniatures o tot allò que us vingui de gust. Només cal que feu la proposta!

Si a més a més, encara us queden ganes de més...

-Aquest mateix cap de setmana 4, 5 i 6 de setembre, al Palau Solita i Plegamans de Barcelona, es torna a organitzar les Fancon (Festival Internacional d'Oci Alternatiu). Torneigs, concursos, demostracions, còmics, tallers, pel·lícules, jocs de rol i de taula i un llarg etcètera d'activitats per passar-ho d'allò més bé. Si voleu més informació, no dubteu en clicar l'enllaç.

Per començar el curs, no està gens malament, oi?
Ara tocarà agafar l'agenda i reservar tots aquest dies. La gent del Pati ja ho hem fet i només ens faltes tu. T'hi esperem!

Bon inici de curs. I més informació a AC El Pati d'Igualada


Ah!, i per tots aquells seguidors de Magic...

Des del Pati, estem organitzant un petit campionat de Magic. Si us agrada aquest apassionant jocs de cartes, no deixeu de llegir...


PATITORNEIG DE BOOSTER DRAFT ORIGINS

El Patitorneig de Magic, seguirà el sistema “booster pack” de la recent expansió Origins. Els jugadors interessats en participar, hauran de portar 4 sobres d'aquesta expansió sense obrir (3 sobres per crear el deck de forma aleatòria entre els jugadors i 1 sobre com a dret a participar en el campionat i premi per al guanyador).
Ek dia serà 17 d'octubre, durant la Pati-Rol, de 17h a 20h. Animeu-vos!