3/8/15

COM ES PRESENTA L'AGOST?

Bon dia amics i amigues!

Ja estem a primers de mes i aquí estem, presentant les activitats que farem al llarg del mes. 

Després d'un mes tan mogut com el juliol, amb els Dilluns de Rol, Patitrobada, Patinight i Taller de Pintat de minis, aquest més d'agost estarem mig de vacances, seguint el ritme de la Kaserna, qui ens deixa l'espai per realitzar la Patinight i els Dilluns de Rol.



Així doncs aquest mes les activitats seran, en primer lloc la Pati-Rol del 15 d'agost. Amb els companys de la Societat Pathfinder Barcelona aportant la seva dosi de Pathfinder, el Joan aprofitarà per estrenar el seu flamant nou joc de rol, Bàrbars de Lemúria (de Maqui Edicions). A part, aquesta edició de la Pati-Rol enceta un nou format, més obert, en la que a part de les habituals partides de rol, també portarem a l'abast de tothom altres jocs singulars com els jocs de guerra o els de cartes, fent demostracions d'algun joc en concret. En aquesta edició el Jony, nou membre del nucli del Pati, farà demostracions del joc de Star Wars, X-Wing.


... així com la una visita especial per part de José Vila, el propietari de la nova tenda que obrirà les seves portes a Igualada al pròxim mes de Setembre, en la que hi podrem trobar jocs de rol, jocs de guerra i jocs de cartes. De ben segur que en sortiran coses molt interessants d'aquesta nova situació a Igualada.


Finalment destacar que, dins el marc de la Festa Major de la nostra ciutat, els amics del Pati portarem, com els dos darrers anys, un campionat de futbolí el dissabte 22 d'agost. Així que ja sabeu, busqueu-vos una parella i el dissabte cap a Igualada, al C/St. Magí, per disputar un torneig la mar de xulo tot recordant jocs clàssics de la nostra joventut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada