22/4/14

SORTIM AL DIARI!

Doncs sí, amics, la nostra associació surt al diari Regio 7 amb una molt bona presentació de les nostres activitats.
En Roger i en Cris, van ser entrevistats per aquest diari, posant al dia a tots els lectors dels objectius lúdics del Pati y informant de les properes activitats: la Pati-night, la Pati-Rol, la Patitrobada...


Però anem per la que ve properament: la PATI-NIGHT d'aquest dissabte 26 d'abril!

Com sempre, es donarà inici a les 22 hores a la Gallleda (plaça Sant Miquel) i, de moment, tenim un parell de partidetes de rol organitzades: Canción de Hielo y Fuego per una banda y Pathfinder Society per l'altra.
Però no patiu, que tindrem jocs de taula per a tots!

S esteu interessats en venir a la Pati-night, es important que ens ho feu saber via blog (fent un comentari), per mail o via facebook.
Les últimes edicions van ser tot un èxit i estavem una mica justets amb tanta gent jugant.

Ens veiem dissabte!

8/4/14

PATIROL ABRIL


Bones amics i amigues del Pati!

Com ja és habitual durant els mesos parells, la nostra associació canvia els jocs de taula pels jocs de rol. Estem parlant de la PATIROL del mes d'abril!

Imatge sense llegenda

Per tots aquells interessats, el matí serà el millor moment per poder participar dalguna partida de la Societat Pathfinder Barcelona. Només cal que us apunteu en el sugüent formulari d'inscripció:


Per la tarda, podreu gaudir de diferents partides de rol de temàtiques ben variades: per una banda misteri de la mà de Cthulhu o accio futurista amb  3:16 Masacre en la galaxia.
En cas de ser més jugadors, tenim la possibilitat d'organitzar una nova taula de joc amb alguna cosa de la Guardia Ratolí (Mousse Guard) o de Conan.

Així doncs, us hi esperem a tots i totes a l'auditori de l'Ateneu (carrer Sant Pau, 9. 08700 Igualada) de 10h a 21h.

Hi esteu convidats!

3/4/14

TALLERS DEL PATI: ABALONE

Has volgut mai provar de dispotar un combat de sumo? Doncs ara pots, sense haver de perdre el físic en l'intent!


Abalone és un joc de mecànica molt senzilla, en el que l'objectiu es treure sis de les bales del contrincant fora del taulell... abans que ell t'ho fassi a tu.
Un joc amb bons acabats, fàcil i ràpid per fer una partida, on hi ha un fort component estratègic, per evitar els moviments de l'oponent tot buscant les seves debilitats. Per canviar de les dames, els escacs o el go.

Partides amb una duració de 10 a 30 minuts.
Per a dos jugadors.


El taller es realitzarà el dissabte 5 de Maig, de 12:00 a 14:00h, a l'Abacus d'Igualada.