20/10/13

RECULL DE FOTOS DE LA PATI-ROL D'OCTUBRE

Doncs sí, amics i amigues, una Pati-Rol més a la saca!
I cal dir que va ser un èxit, comptant que coincidia amb altres esdeveniments "frikis" como les JornadesKrítikes o un dels dies de les Juguem a Vilafranca del Penedès.


Per començar, un bon tast de la Societat d'Exploradors Pathfinder, amb un parell de taules ben farcidetes de jugadors (6 a cada taula!), amb la bona direcció d'en Marc i en Llorenç com a masters, i un molt bon ambient i moltes rialles.



 
Per la tarda, tot i tenir altres partides en cartellera, es va acabar fent una nova partida Pathfinder, una altra de La Llamada de Cthulhu i una versió simplificada de Dungeons and Dragons, especial per a públic "nouvingut" en el món del rol. I perquè no dir-ho: un públic jove, jove...



Va ser una tarda força entretinguda, amb ganes de més i millor. I ben segur que mostrarem novetats molt interessants per les properes edicions. No us les perdeu per res del món!

13/10/13

UNA PATI-NIGHT MÉS...

Una nova Pati-Night viscuda...i la veritat és que a a nova edició, són més els qui s'apropen per poder jugar una partideta a les propostes que des del Pati us fem.
Si ve fa uns mesos, érem només els jugadors de la partida de Pathfinder del nostre amic/master Elizzer, ahir dissabte ja eren dues taules més que oferien diversió rolera i de joc de taula a més no poder.

 La nostra taula d'exploradors.

Per una banda, continuem amb la nostra aventura “pathfindera”, però hem d'agrair a Oddball (Marc) a que s'animés a dirigir una partideta de Dark Conspiracy amb un grupet ben farcit de jugadors, i a Red Goblin (Isaac) per animar-se a portar el Zombicide i intentar sobreviure (em sembla que sense gaire èxit!) a una invasió zombie.

 
  Oddball (Marc) amb els seus jugadors.

 
 
Mica en mica, la Pati-Night anirà creixent en propostes i serà una activitat més de gran calibre, dins la programació de la nostra associació.

 


Ens veiem a la Pati-rol del proper dissabte 19 d'octubre!
A tots: gràcies per haver vingut i fins la propera...que no serà d'aquí gaire.

8/10/13

NOU LOGO I NOVES ACTIVITATS

De nou amb tots vosaltres amb moltes, moltes novetats...

Per començar: un nou logo per la nostra associació cultural. Si us heu fixat en l'encapçalament del nostre blog, ja heu pogut veure que l'hem modificat per treure a la llum el nou logotip.
Creació de l'Anna, serà la nova imatge del Pati, donant un aire més modern i igual de “juganer”.


Però no només portem un canvi d'imatge, si no que venim a informar-vos de les properes activitats de la nostra associació. Estigueu atents!

PATINIGHT del 12 d'octubre 
Després d'unes exitoses sessions de jocs un cop arriba la nit en anteriors edicions, tornem a proposar l'activitat de poder jugar a rol, o jocs de taula, dins un horari apte per a nocturns.
Com sempre, l'activitat la realitzarem a LA GALLEDA, espai cedit per la Kaserna i la seva hora d'inici serà a les 22h. Hora d'acabar...quan ja no ens quedin forces!


Per més informació o inscriure's, passeu pel nostre facebook.


PATI-ROL del 19 d'octubre
Com cada tercer dissabte de mes parell, arriba una nova activitat per tots aquells aficionats, i no tant, als jocs de rol: la Pati-Rol.
Al vestíbul de l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, 9. 08710, Igualada), podrem trobar diferents taules per tastar genials aventures plenes d'acció, misteri o humor.
Aquesta vegada, animem especialment a tots aquells que no coneixen el món del rol, a que vinguin a veure'ns i els hi explicarem que és tot això de daus de 20, fitxes de personatges, proves enfrontades o PJ's.


Per més informació o inscriure's, passeu pel nostre facebook.


SOCIETAT d'EXPLORADORS BARCELONA del 19 d'octubre
Una vegada més, donem cabuda dins les nostres activitats, una nova sessió de Pathfinder Society, la fabulosa proposta rolera on pots veure evolucionar el teu personatge, tot vivint trepidants aventures.
Podrem participar d'aquestes partides, durant el matí de la Pati-Rol.


Per inscriure's AQUÍ.


Ja veieu que estem “on fire”, com diu el nostre company Marc.