22/9/13

DISSABTE PLE DE PATHFINDERS A IGUALADA

Podem dir que la Pati-Societat Pathfinder d'ahir dissabte, va ser un èxit!
I podem parlar d'èxit en tots els aspectes: d'organització, de participació, de bon ambient, personatges carismàtics, moments èpics, etc.


Els dos torns de joc (matí i tarda) van estar plens, poden omplir les tres taules de joc que es tenien preparades per a cada torn. Una quarantena de persones van passar pel vestíbul de l'Ateneu Igualadí, per formar part d'alguns dels grups d'expedició de la Societat Pathfinder.

Pathfinder del torn de matí
 
 Pathfinders del torn de tarda

Gent d'Igualada i gent de les rodalies de la ciutat, fins i tot de Barcelona, s'hi van acostar per jugar als mòduls que Ferok, Gus, Llorenç, Marc i Haco en havien preparat. I puc assegurar que tothom s'ho va passar molt bé.
La Societat Pathfinder va arrelant adeptes a la capital de l'Anoia, fent el grup vagi creixent en membres i també les ganes de realitzar més jornades com les d'ahir dissabte. I el fet de tenir a bons amics dins el nucli de la Societat Pathfinder Barcelona, fa que siguem els primers en apuntar-nos al carro de les jornades, partides o qualsevol event que s'organitzi.

 

I ara... la Pati-Trobada de dissabte 28 de septembre!
Una Pati-trobada ben especial, ja que la farem a la Rambla Sant Isidre d'Igualada, en motiu de la ira Multisectorial de l'Anoia.
L'horari?...el mateix: de 10h a 20h.

Us hi esperem a tots!

PD: Quan rebi les fotos del torn de tarda, ja les penjaré...perdoneu i gràcies!


12/9/13

EL PROPER DISSABTE 21...


TORN DE MATÍ


Amo de la fortaleza
Un campo extenso de armas destrozadas, túmulos y fosas comunes rodea a la ciudad de Absalom, una llanura inmensa conocida como las Tierrastúmulo. Alzándose desde la tierra devastada por la guerra como las garras aberrantes de los muertos hay incontables castillos de asedio, torres y fortalezas construidas a lo largo de los milenios por aspirantes a señores de la guerra que intentaron tomar la ciudad y fracasaron inevitablemente. Como monumentos olvidados a conquistadores fracasados, los castillos de asedio de Absalom atraen a los valientes, a los intrépidos y a los estúpidos con promesas de aventuras y tesoros incalculables, siempre dispuestos a crear héroes o para enterrar a los caídos.

Módulo de iniciación para personajes de nivel 1 Master: Ferok



Pathfinder Society Scenario #43: The Pallid Plague (La plaga pálida)
Noticias desde el Valle de la luna negra, indican que una nueva plaga, está causando la muerte a incontables fatas. La Sociedad Pathfinder, envía una comitiva de héroes, para ayudar a la reina ninfa a detener la plaga y encontrar y destruir su Fuente. Cuando la plaga comienza a extenderse a la población humana del Hueco del Halcón, la necesidad de encontrar una cura se hace más frenética. ¿Podrás salvar a los habitantes del Valle de la luna negra de una muerte segura?

Escenario Tier 1-2, 3-4 y 6-7 Master: Llorenç



Pathfinder Society Scenario #3-02: Sewer Dragons of Absalom (Dragones en las alcantarillas de Absalom)
Absalón es la ciudad más poblada y concurrida de Golarion, pero la mayoría de su población, no esta en la superficie y pasa inadvertida. Deberás aventurarte en las alcantarillas de la ciudad de Absalón, para detener a los dragones metidas en estas. Es vital para la Sociedad Pathfinder.

Escenario Tier 3-4, 6-7 Master: Gustavo



TORN DE TARDA

Pathfinder Society Scenario #3-07: Echoes of the Overwatched
Cuando un agente pathfinder, que trabajaba en el famoso museo Blakros de Absalom, cae víctima de un terrible y anciano mal. Los pathfinders se verán lanzados a la caza del terror antes de que pueda recuperar la reliquia del astrónomo Razeros the overwatched.

Escenario Tier 1-2, 4-5 Máster: Marc


Pathfinder Society Scenario #37: The Beggar's Pearl (la Perla del Mendigo)
Cuando un ladrón llega a la Lodge Pathfinder en Almas, trayendo artefactos robados y escrituras donde señalan el camino hacia una galería enana perdida. Sois enviados a las escarpadas montañas de Aspodell para encontrar al último y famoso explorador enano que investigo la galería, así como la propia galería. Una vez allí encontrarán... y hasta aquí puedo leer jaajaja

Escenario Tier 1-2,3-4 y 6-7 Máster: Haco


Pathfinder Society Scenario #4–09: The Blakros Matrimony (El Matrimonio de Blakros)
La hija mayor de la prominente familia Blakros va a casarse con un influyente Hellknight, y la Sociedad Pathfinder es invitada a la fiesta. Vestidos con ropas propias de una boda, un equipo de Pathfinders asisten a la ceremonia...

Escenario Tier 3-4, 6-7 Master: Gustavo

6/9/13

ANEM FORTS AQUEST SETEMBRE!

Després d'una Festa Major plena de bons moments, cercaviles, castells, barrakes, ressaques, etc., tornem a la marxa del dia a dia. I quina millor manera que amb un plegat d'activitats que, de ben segur, us animaran el dur retorn a la feina.
No us despisteu y anoteu a les vostres agendes:
 
-Dissabte 7 de setembre: un nou taller del Pati a l'Abacus. Aquesta vegada amb el joc Verbàlia d'en Màrius Serra i Oriol Comas.

-Dissabte 21 de setembre: una edició especial del Pati per fer més gran la "família d'exploradors Pathfinders" a Igualada y comarca (a més de la resta de Catalunya). La Pati-Societat Pathfinder, al vestíbul de l'Ateneu de les 10:30 a les 21:00h.Per més informació, consulteu aquí.

-Dissabte 28 de setembre: la Patitrobada a la Rambla! En col·laboració amb la Fira Multisectorial d'Igualada, realitzarem la Patitrobada al carrer, ben bé al centre de la nostra ciutat. Serà una bona manera de donar a conèixer a tothom les nostres "ganes de jugar i que jugueu"!

Y alguna sorpresa més que anirem penjant o al blog, o al fòrum o al facebook. 
El que us deia: no us despisteu!