28/3/13

BUSQUES PARTIDA?

Una de les bones raons per seguir el blog del Pati, i estar assabentat de totes les activitats que us proposem, és la possibilitat de poder entrar dins el nostre fòrum per fer consultes sobre jocs, dubtes sobre les nostres activitats, propostes per futures jornades, etc.
Simplement clicant dins el núvol verd, a la dreta del nostre blog, entrareu a un ampli ventall de possibilitats per participar activament de l'associació El Pati D'Igualada.

Una de elles, i molt recomanable a més, és la de “Borsa de jugadors i directors” o la de “Quedades”. Bàsicament, aquests espais o eines serveixen perquè qualsevol persona interessada en jugar, provar jocs, buscar companys de partida, etc., pugui penjar el seu oferiment o proposta per fer realitat aquesta partida.

És el cas de l'Elizzer que, com a director de jocs de rol, buscava un grup de jugadors amb qui començar una aventura de Pathfinder de forma mensual.
L'Elizzer va entrar al fòrum, va penjar la seva proposta i...en qüestió d'hores ja tenia un grup de persones interessades en jugar aquesta aventura. Només calia trobar dia i hora per començar a jugar.


És el vostre cas?
Sigui per fer una partida de jocs de taula, jocs de rol, wargames, parlar d'una pel·lícula, d'un llibre... o el que sigui, només cal que pengeu una nova notícia en “Borsa de jugadors i directors” o “Quedades”, i ben segur que tindreu resposta més aviat del que us penseu.

El fòrum del Pati, i aquest blog, és tot vostre. Participeu-hi!

21/3/13

TALLER DE PINTURA DE MINIATURES


Tal com vam informar als assistents de la Patitrobada del passat dissabte, properament realitzarem un interessant Taller de pintura de miniatures per poder utilitzar en les nostres partides de rol, joc de taula o wargames.


El taller de pintura de “minis” serà el 6 d'abril, de 10h a 14h, a la Kaserna (Trav. Sant Jaume s/n). Seguiu el mapa, que no té pèrdua:



Durant unes hores, disposareu gratuïtament de material per poder pintar les figures que teniu a casa i donar'ls-hi una nova imatge. Però no patiu aquells que no tingueu miniatures, que en tindrem a la vostra disposició perquè us introduïu en aquest apassionant món de les “minis”.

Membres de Pati, entenedors en aquesta matèria, us aconsellaran i us donaran un cop de mà per aconseguir que les vostres figures acabin semblant reals.


Cal remarcar que, després de posar-nos en contacte amb la companyia encarregada del joc de miniatures Infinity, podrem veure de ben aprop alguna de les seves figures i una interessant demostració del seu sistema de joc.


No us ho podeu perdre!


D'altra banda, us recordem que el 1er. Concurs deRelats del Pati, encara està en plena marxa i que ja són uns quants els relats que han arribat a les nostres mans. No us adormiu i feu-nos arribar el vostre!

16/3/13

UNA BONA PATITROBADA

Encara amb la ressaca de la bona acollida de la Patitrobada d'avui, us venim a explicar en quatre línies (i forces fotos), una més de les jornades del Pati d'Igualada.
Com sempre, tota l'acció començava minuts abans de les 11 del matí amb tot el muntatge de taules, cadires, estesa de jocs, penjada de cartells, posar a la vista els papers del Concurs de Relats, etc.
I un cop estava tot preparat... a jugarrrrrrrr!!!

Durant el matí, força tranquil·let, hem provat algun joc nou i disfrutar d'aquells que ja coneixíem. Hem tingut la sort de poder compartir algunes partides en família, senyal que el Pati i les seves activitats estan pensades per a totes les edats.



I sempre és d'agrair saber que ha vingut gent de fora d'Igualada: Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, Sant Sadurní... A tots ells, gràcies per la vostra visita!


I durant la tarda...la traca final!

A les 4 s'iniciaven les partides de rol a l'Auditori de l'Ateneu, partides d'en Haco (ja un fixe com a master de rol), en Gaelos (que sempre acaba l'últim...jejeje) i en Nanuk (i tota la seva canalla “futur friki”).
Tres partides més que interessants i que han acabat amb uns jugadors amb ganes de més...molt més.



Al vestíbul? Vosaltres mateixos, però molta moltíssima gent participant d'un munt de jocs de taula, amb un molt bon ambient. Suposem que aquest blog i la revifalla del facebook del Pati, van donant el seu fruit: donar a conèixer al màxim de gent, la proposta cultural de la nostra associació.


 
Una valoració molt positiva. Però aquí no acaba tot: ara toca millorar!
I en aquest punt, vosaltres teniu molt a dir.
Us agrairíem molt que ens ajudéssiu a organitzar millor les nostres activitats i per això teníu el blog obert, per poder comentar QUÈ US HA SEMBLAT AQUESTA PATITROBADA, QUÈ HEU TROBAT A FALTAR, A ON I COM PODEM MILLORAR.

Des d'ara mateix, us agraïm els vostres comentaris i valoracions, que segur els tindrem en compte per properes activitats.

15/3/13

1er. CONCURS DE RELATS


1er. CONCURS DE RELATS
del
PATI d'IGUALADA

BASES DEL CONCURS

  1. El concurs de relats del Pati, està obert a qualsevol persona que pugui ser inclosa en aquestes tres categories:
  • CATEGORIA EWOK: Nens i nens entre 8 i 12 anys
  • CATEGORIA NARUTO: Joves entre 13 i 18 anys
  • CATEGORIA GANDALF: Adults entre 19 i 130 anys

  1. Cada participant por presentar tants relats com desitgi.

  1. La temàtica del relats han d'estar relacionats amb el món la fantasia, la ciència ficció o el terror. La llengua dels escrits pot ser el català o el castellà.

  1. L'extensió dels relats haurà de ser d'entre 1 i 10 fulls, i en lletra ARIAL 12.

  1. Els relats poden ser entregats seguint aquestes dues vies:

La categoria EWOK no seguirà aquestes vies, ja que l'organització del concurs passarà a recollir els relats participants per les escoles. Aquests, també hauran de ser entregats dins
un sobre.

  1. Els relats entregats en sobre, hauran de mostrar en la part exterior el títol del relat, la categoria (EWOK, NARUTO o GANDALF) i un pseudònim. En l'interior, i en un paper a part, els participants hauran d'escriure les seves dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i mail).

  1. La data màxima d'entrega serà l'12 d'abril.

  1. El jurat, format per membres de la junta del Pati, membres de Tercat i Aqualata, llegirà tots els relats participants i triarà un primer i segon premi per a cada categoria.

  1. Els guanyadors es faran públics el dissabte 27 d'abril, dins les Jornades de Jocs Narratius del Pati, així com l'entrega de premis.

  1. Els primers premis de cada categoria, rebran un xec regal per valor de 20 euros per a qualsevol compra de la llibreria Aqualata, i els segons premis, un de 10 euros de compra al mateix establiment.
  1. Els relats guanyadors, seran penjats a la pàgina del nostre blog (elpatidigualada.blogspot.com).

  1. Per qualsevol consulta sobre el concurs de relats, podeu contactar amb nosaltres per mitjà del correu mail (elpatiigualada@gmail.com), el nostre fòrum (forumpatiigualada.mforos.com) o en nostre Facebook (AC El Pati Igualada).


11/3/13

PATITROBADA (16 de març)


Esteu preparats per a una nova PATITROBADA?
Doncs no us caldrà esperar gaire, perquè aquest mateix dissabte 16 de març, El Pati tornarà a obrir les seves caixes de jocs de taula i fer rodar el daus de 20 cares, per realitzar una nova edició de la Patitrobada.

Com sempre, hi esteu convidats a jugar a una amplia oferta de jocs de taula i ha passar una molt bona estona entre la gent del Pati. Podreu conèixer i aprendre jocs nous, a més de fer més d'una partida a aquells dels que ja en coneixeu el seu funcionament.


A més, després de la bona acollida que va tenir la secció de partides de rol a la passada Patitrobada d'inicis d'any, tornem a oferir a tot aquell interessat (coneixedor o no dels món dels jocs de rol) una selecció d'aventures més que atractives.


Durant el matí (11h aproximadament), en Haco, ens oferirà una nova aventura de la Pathfinder Society.
A la tarda, i com a gran cartell de Pati-Rol, podrem participar de tres partides per a tots els gustos i nivells. Per una banda, en Haco tornarà a dirigir una Pathfinder Society.
Gaelos, a la vegada, ens oferirà una aventura de “Guerrero, Pícaro y Erudito” (fantasía medieval).
I Nanuk, com ja va sent habitual, serà l'encarregat de fer una proposta “rolera” pels més joves de la casa (nens i nenes de 8 a 12 anys).
De totes formes, cal informar que tenim un parell de directors de joc en recàmera. Si hi ha jugadors que no tenen partida, no patiu: l'oferta de rol del Pati no s'acaba!

Així doncs, us esperem dissabte 16 de març, d'11 a 20h, al vestíbul de l'Ateneu Igualadí (c/ Sant Pau, 9. 08700 Igualada, Barcelona).

A més a més, durant la Patitrobada, podreu informar-vos del 1er. CONCURS DE RELATS del Pati, així com de les properes activitats que l'associació té preparades per tots vosaltres.

Us hi esperem!

5/3/13

TARDA DE MINIS AL CLUB DE ROL KRITIK

Encara que de forma precipitada i amb el temps molt just, us volem informar d'una interessant proposta del Club de rol Kritik de Barcelona.


L'activitat que ens ofereix la gent de Kritik, és una tarda de demostracions de diferents jocs de miniatures per aprendre'n i gaudir d'unes bones partides.
Tal com diuen ells:

"¿Te gustaría aprender a jugar a algún juego de miniaturas pero nunca encuentras a alguien que te enseñe? ¿Has probado ya algún juego de miniaturas pero no acaba de ser lo que estabas buscando? Ven y prueba los principales juegos del mercado y decide cuál es tu favorito." 


Podrem jugar a jocs de minis com Carnevale, Infinity, Warhammer i Warhammer 40.000.

Día: Dissabte 9 de març
Horari: 19:00 – 22:00h
Lloc: Club de rol Kritik (c/ Dolors Masferrer 33-35, Barcelona) 
Jocs: Carnevale, Infinity, Warhammer Fantasy, Warhammer 40.000

Si esteu interessats, visiteu el seu blog i participeu!