21/2/13

FUTURA "PATI-PRODUCTIONS"

No fa gaire, us informàvem de les moltes noves idees i propostes que volem portar endavant en aquesta nova etapa del Pati com a associació cultural. Una de elles, era el visionat de pel·lícules que estiguin relacionades (o no!) amb el món dels jocs de rol. 

Aquí podríem trobar-nos amb un ampli ventall de temàtiques que podrien anar des de la fantasia medieval, a la ciència ficció, passant pel terror, la filmografia històrica, etc.

La qüestió és que al nostre fòrum, on tots hi esteu convidats a participar, hem començat a debatre quines podrien ser les possibles pel·lícules a visionar. I és clar: per gustos, els colors!

Son moltes les pel·lícules que ens tenen el cor robat... La Guerra de les Galaxies, Braveheart, Zombies Party, El Señor dels Anells, Mary Poppins... (el que deia: per gustos, els colors!).
La veritat, és que estem una mica perduts! 
I és que som un pèl “raros”...i si no, mireu per on van les coses:




Ja veieu, la cosa està molt difícil per decidir.

Però ara és el moment de que pogueu dir la vostra: 

QUINA PEL·LÍCULA US AGRADARÍA VEURE 
EN LA PRIMERA "PATI-PRODUCTIONS"?

Esperem els vostres comentaris al blog o dins el fòrum, que és tot vostre.

Ens veiem!

19/2/13

RESSACA DE LA PATI-ROL

Després de la ressaca rolera d'un cap de setmana molt intens, ens veiem de nou amb forces per poder fer-vos entrega de la crònica, i la conseqüent valoració, de la primera Pati-Rol de la nostra associació.
Anem primer per la crònica...

Com ja havíem informat, a les 17h es donava el tret de sortida a les primeres partides de rol de la Pati-Rol. De les tres organitzades, finalment, només van portar-se a terme dues: la d'en Haco (vingut expressament de Sant Sadurní per dirigir una Pathfinder Society, cosa que li hem d'agraïr enormement) i la d'en Red Goblin (i per què no...també li donem les gràcies!).


L'ambient des de bon inici va ser molt animat, entre converses roleres, comentaris sobre sistemes de joc, demostració del “gran desplegament tècnic” d'en Haco (això són director i la resta “pixamandúrries”!)...fins que, amb moltes ganes de començar, els jugadors van encetar les seves respectives partides.



Com sempre, algunes explicacions prèvies de les fitxes de Pj (algú va maleir l'anglès!), el sistema de joc, el transfons de l'aventura...i a jugar!

Les hores passaven, però el bon ambient no defallia. I així, fins passades les 21h, hora que va acabar la última de les partides de la tarda i moment de descansar una mica i comentar la jugada.


A les 22:30h, vam continuar amb una altra de les partides preparades pel torn de nit (n'hi havien dues), també de Pathfinder, però aquesta vegada dirigida per Elizzer.



 
Igualment, la gent estava animada i amb ganes de participar activament de la partida i, amb alguns curiosos que observaven com es desenvolupaven els aconteixements de la aventura, van durar fins que ens van fer fora, pels vols de dos quarts de dues.

Com a valoració...

És cert que qualsevol “primera vegada” sempre és difícil de valorar, ja que no tens cap referent previ. Però podem extreure alguna conclusió útil per properes Pati-Rols.
El lloc va ser adient, és cèntric, conegut dins la ciutat d'Igualada, amb servei de bar al costat, a la vista de tothom que hi entra al local... però si que en certs moments, el soroll dificultava la comunicació de les partides. Algun director ja pateix de mal de coll per aquest motiu!

Les partides tenen una valoració 10 i cal agrair als directors de joc que van estar “davant del canó” en les seves propostes de joc. Així com també agrair a aquells masters que, per falta de jugadors, no van poder fer les seves partides (Gaelos i Nanuk).

Ara bé, el que si que cal millorar és el com arribar a la gent, com donem a conèixer les nostres propostes com a associació. L'assistència a la Pati-Rol no va ser, per alguns de nosaltres la esperada (i desitjada!), i la reflexió és que hem de trobar noves eines per fer del Pati una entitat coneguda i participativa. Per aquest motiu, hem reactivat un facebook perdut pels llindars d'internet, on anirem informant i contactant amb vosaltres. Ens podeu trobar com a AC El Pati Igualada.

I ara és el moment de tots aquells que vau poder assistir a la Pati-Rol, per posar en vostre “granet de sorra” per millorar en les nostres activitats. Què us va semblar la Pati-Rol? Què milloraríeu?
I si no vau poder venir a veure'ns...també podeu dir la vostra. Totes les aportacions seran escoltades!

Ens llegim aviat!

13/2/13

DISSABTE 16 DE FEBRER... PATI-ROL!!!

Com ja us vaig dir fa uns dies, aquest dissabte 16 de febrer, ens podrem veure les cares de nou, passant una molt bona estona a la Pati-Rol que tenim preparada per vosaltres.
Al final ho tenim tot organitzat i les taules de joc, amb els seus respectius masters i sistemes de joc, a punt per començar a fer rodar els daus i viure èpiques aventures.


A continuació, el “menú rolero” per la Pati-Rol:

De 17h a 21h...

-Gaelos (Roger) ens oferirà una apassionant aventura de fantasia medieval, utilitzant un dels sistemes de joc gratuïts que podeu descarregar-vos del nostre fòrum. Ens referia a “Guerrero, pícaro y mago”. L'aventura segur que no ens deixarà indiferents!

-El futur és una incògnita. Seràs capaç d'enfrontar-te a ella per esbrinar quin serà el teu destí?
Partida futurista, amb rerefons Dead Space, i seguint el sistema de joc de “Bárbaros de Lemuria”. En Red Goblin (Issac) en serà el director.

-En Haco (Paco) ens presenta la seva interessantíssima partida de Pathfinder:

La Sociedad de Exploradores (Pathfinder Society) el juego organizado de Paizo, la editorial que publica Pathfinder. Adéntrate en los misterios de Golarion como miembro de la Sociedad de Exploradores, una sociedad dedicada a descubrir los mayores misterios del mundo de Golarion, y anotarlos en sus Crónicas, encontrando grandes artefactos y lugares de poder.
Sube tu personaje en las diferentes jornadas jugando a la Sociedad de Exploradores, cada partida 1px, 3px se sube de nivel. Empieza tu camino ahora y continúa hasta ser uno de los más grandes. Partidas de 4h con 4 o 5 jugadores, tu personaje quedará registrado en la web de Paizo, Paizo.com y recibirás una hoja de crónica de cada partida que juegues pudiendo jugar donde más te apetezca en el mundo y seguir subiendo de nivel. Si quieres conocer el mundo de Pathfinder, no lo dudes, la Sociedad de Exploradores es tu camino; si ya conoces Pathfinder, no lo dudes, únete a la Sociedad de Exploradores y encontrarás una nueva dimensión de este enorme juego.”

De 21h a 22h...

-Parada per sopar i recuperar forces!

De 22h a 2h (aprox.)

-Una nova partida de Pathfinder, aquesta vegada dirigida per l'Elizzer (Àngel). Amb molt anys d'experiència com a master, l'Elizzer segur que ens prepara una partida ben entretinguda y plena de situacions compromeses. La temàtica de fantasia medieval.

-Coneixeu el “Dungeonslayers”? Un sistema de joc senzill, dinàmic i útil per a jugadors que el que volen és començar a viure aventures com més aviat millor. En Nanuk (Juanjo) ens proposarà enfrontar-nos a un malèfic Senyor de les Rates, trobar a un bruixot desaparegut o acabar amb una secta de culte al déu Serp.


Ja ho veieu: n'hi ha per tots els gustos!

Tan si sou jugadors habituals de rol, com si és la vostra primera vegada i teniu curiositat per aquest apassionant món...esteu convidats a la Pati-Rol del dissabte.

Us hi esperem!
Pati-Rol
Al vestíbul de l'Ateneu Igualadí 
(c/Sant Pau, 9. 08700 Igualada)
Dissabte 16 de febrer de 2013
De 17h a 2h de la matinada.

11/2/13

PATI-ROL PREPARADA I PARTIDA DE GAELOS

Ja amb les piles carregades després d'una setmana carnavalera, ens toca centrar tots els nostres esforços en la próxima activitat del Pati: la Pati-Rol.
Ja us podem confirmar el lloc a on realitzarem l'activitat i recordar-vos el dia i hora.

Pati-Rol a l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, 9. 08700 Igualada)
Dissabte 16 de febrer de 2013
De 17h a 2h de la matinada.

Durant unes setmanes hem estat organitzant les possibles taules de joc, buscant masters, plantejant sistemes de joc i ambientacions..., fins arribar a la següent proposta:

-La Pati-Rol es dividirà en dos torns de joc, de 17h a 21h i de 22h a 2h, amb una parada intermitja per fer un sopar per recuperar forces per la matinada.

-Les partides proposades seran:

Primer torn:

-Partida de fantasia medieval, dirigida per Gaelos, seguint els sistema de joc de “Guerrero, pícaro y mago” (sistema que podeu trobar de forma gratuïta dins el nostre fòrum).

-Partida de fantasia medieval, dirigida per Nanuk, utilitzant la dinàmica de joc de “Dungeonslayers”.

-Possible partida dirigida per Judas (encara per confirmar)


Segon torn:


-D'ambientació futurista, i influencia Dead Space, Red Goblin ens dirigirà la partida basada en sistema de joc “Bárbaros de Lemuria”.

-Elizzer farà de director de joc en una partida de Pathfinder, de temàtica fantàstic-medieval.


Així doncs, no cal que us ho penseu gaire i veniu a passar una bona estona, tant si sou jugadors de rol habituals, com si desconeixeu per complet aquest món. Segur que passareu una molt bona estona i gaudireu d'un bon ambient.


I una bona estona i bon ambient, va ser el que vam poder viure uns quants la nit de dissabte a diumenge. Gaelos (Roger) volia fer un petit tasteig de la partida que ha proposat per la Pati-Rol, i va proposar dins el fòrum del Pati una trobada per organitzar una partida de prova. I el resultat va ser més que bo!


La trobada va ser a les 22h, a casa d'en Cristophe y la Yolanda, on vam aparèixer en Gaelos, en Pravda y un servidor. Mentre ens oferíen un pica-pica interminable, va arribar en Llorenç, donant el tret de sortida a la partida.



A partir d'aquí: explicació del sistema de joc, creació de personatges i inici de l'aventura. I entre rialles, interpretacions, situacions compromeses, secrets per resoldre, enemics perillosos...y un continu anar i venir dels amfitrions que no deixaven de complaure'ns amb menjar i beguda, vam arribar a les 4h de la matinada, amb un molt bon regust de rol.


La valoració és molt positiva, ja sigui pel sistema de joc (Guerrero, pícaro y mago), com per la aventura.
I no podem dir res més que, com en aquesta ocasió, si algú està interessat en muntar una partida o busca amb qui jugar, només cal que faci una proposta en el nostre fòrum i segur que rebrà resposta per poder organitzar una partida.

3/2/13

EL PATI ES FA CONÈIXER

Bona nit a tots!

Avui faig una entrada esporàdica y ràpida per fer esment de la nostra aparició en una de les pàgines de rol, actualment, més famoses. Em refereixo a AVENTURAS EN LA MARCA DEL ESTE.

Fa un parell de setmanes que em vaig posar en contactes amb ells per fer difusió del naixement d'un "nou" Pati, i finalment han pogut deixar la nostra empremta dins les seves interesants aportacions al món dels jocs de rol.

Els hi estem molt agraïts!

Per un altre banda, en breu podreu estar informats de les propers activitats del Pati (ja penjades al calendari de l'espai lateral esquerre), tant pel que fa a l'activitat, l'horari i el lloc. Estigueu atents...


Per començar, ja podeu escalfar els vostres daus per la 1ª PATI-ROL que realitzarem el proper dissabte 16 de febrer, dins un horari no gaire habitual (de 17h fins passada la mitjanit). El que encara no està confirmat és el lloc i les diferents taules de joc que hi podreu trobar. En el decurs d'aquesta setmana, penjarem tota aquesta informació perquè estigueu al dia de tot.

Estigueu alerta!