21/3/13

TALLER DE PINTURA DE MINIATURES


Tal com vam informar als assistents de la Patitrobada del passat dissabte, properament realitzarem un interessant Taller de pintura de miniatures per poder utilitzar en les nostres partides de rol, joc de taula o wargames.


El taller de pintura de “minis” serà el 6 d'abril, de 10h a 14h, a la Kaserna (Trav. Sant Jaume s/n). Seguiu el mapa, que no té pèrdua:



Durant unes hores, disposareu gratuïtament de material per poder pintar les figures que teniu a casa i donar'ls-hi una nova imatge. Però no patiu aquells que no tingueu miniatures, que en tindrem a la vostra disposició perquè us introduïu en aquest apassionant món de les “minis”.

Membres de Pati, entenedors en aquesta matèria, us aconsellaran i us donaran un cop de mà per aconseguir que les vostres figures acabin semblant reals.


Cal remarcar que, després de posar-nos en contacte amb la companyia encarregada del joc de miniatures Infinity, podrem veure de ben aprop alguna de les seves figures i una interessant demostració del seu sistema de joc.


No us ho podeu perdre!


D'altra banda, us recordem que el 1er. Concurs deRelats del Pati, encara està en plena marxa i que ja són uns quants els relats que han arribat a les nostres mans. No us adormiu i feu-nos arribar el vostre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada