19/2/13

RESSACA DE LA PATI-ROL

Després de la ressaca rolera d'un cap de setmana molt intens, ens veiem de nou amb forces per poder fer-vos entrega de la crònica, i la conseqüent valoració, de la primera Pati-Rol de la nostra associació.
Anem primer per la crònica...

Com ja havíem informat, a les 17h es donava el tret de sortida a les primeres partides de rol de la Pati-Rol. De les tres organitzades, finalment, només van portar-se a terme dues: la d'en Haco (vingut expressament de Sant Sadurní per dirigir una Pathfinder Society, cosa que li hem d'agraïr enormement) i la d'en Red Goblin (i per què no...també li donem les gràcies!).


L'ambient des de bon inici va ser molt animat, entre converses roleres, comentaris sobre sistemes de joc, demostració del “gran desplegament tècnic” d'en Haco (això són director i la resta “pixamandúrries”!)...fins que, amb moltes ganes de començar, els jugadors van encetar les seves respectives partides.



Com sempre, algunes explicacions prèvies de les fitxes de Pj (algú va maleir l'anglès!), el sistema de joc, el transfons de l'aventura...i a jugar!

Les hores passaven, però el bon ambient no defallia. I així, fins passades les 21h, hora que va acabar la última de les partides de la tarda i moment de descansar una mica i comentar la jugada.


A les 22:30h, vam continuar amb una altra de les partides preparades pel torn de nit (n'hi havien dues), també de Pathfinder, però aquesta vegada dirigida per Elizzer.



 
Igualment, la gent estava animada i amb ganes de participar activament de la partida i, amb alguns curiosos que observaven com es desenvolupaven els aconteixements de la aventura, van durar fins que ens van fer fora, pels vols de dos quarts de dues.

Com a valoració...

És cert que qualsevol “primera vegada” sempre és difícil de valorar, ja que no tens cap referent previ. Però podem extreure alguna conclusió útil per properes Pati-Rols.
El lloc va ser adient, és cèntric, conegut dins la ciutat d'Igualada, amb servei de bar al costat, a la vista de tothom que hi entra al local... però si que en certs moments, el soroll dificultava la comunicació de les partides. Algun director ja pateix de mal de coll per aquest motiu!

Les partides tenen una valoració 10 i cal agrair als directors de joc que van estar “davant del canó” en les seves propostes de joc. Així com també agrair a aquells masters que, per falta de jugadors, no van poder fer les seves partides (Gaelos i Nanuk).

Ara bé, el que si que cal millorar és el com arribar a la gent, com donem a conèixer les nostres propostes com a associació. L'assistència a la Pati-Rol no va ser, per alguns de nosaltres la esperada (i desitjada!), i la reflexió és que hem de trobar noves eines per fer del Pati una entitat coneguda i participativa. Per aquest motiu, hem reactivat un facebook perdut pels llindars d'internet, on anirem informant i contactant amb vosaltres. Ens podeu trobar com a AC El Pati Igualada.

I ara és el moment de tots aquells que vau poder assistir a la Pati-Rol, per posar en vostre “granet de sorra” per millorar en les nostres activitats. Què us va semblar la Pati-Rol? Què milloraríeu?
I si no vau poder venir a veure'ns...també podeu dir la vostra. Totes les aportacions seran escoltades!

Ens llegim aviat!

5 comentaris:

  1. Em sembla bé això del Facebook, afegiu-me (El Refugi del Rol) que arriba a bastanta gent. Després crec que tots aquells jugadors que van estar presents en la vostra primera trobada no van asisitir aquesta vegada i axiò s'ha notat, suposo que vosaltres els coneixeu i podeu preguntar per què aquesta vegada no van venir.
    Crec que hauríem de parlar amb els grups de rol propers (Vilafranca, Vilanova del Camí, Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní, Piera, Masquefa, o fins i tot Martorell) i intentar que comencessin a venir i parlar amb ells a veure que ens proposen per tenir més assistència.
    Jo vaig estar molt bé, i molt a gust. Llàstima no haver conegut a Elizzer per parlar de la Pathfinder Society. Com sempre dic al rol li falta una mica més de màrketing a veure si ho aconseguim!! No defalliu!!

    ResponElimina
  2. Ja tens una sol·licitud d'amistat de part meva a El Refugi del Rol ;).

    Estem seguin passos per posar-nos en contacte amb les agrupacions de roleros i roleres que hi ha a prop, amb l'espereança de crear sinergies entre tots. Al cap i a la fi, els objectius son els mateixos ^^.

    Després d'aquestes dos experiències, la Patitrobada de gener i la Pati-rol de febrer, la Patitrobada de març vagi especialment bé.

    A veure si podem tenir-ho tot a punt al mateix moment que anem preparant sorpreses ;).

    Salut!

    ResponElimina
  3. Sense cap mena de dubte va ser una trobada molt amena per els que vam participar-hi. Arribar a la gent es difícil, suposo que per que el rol es un tipus de joc poc conegut i que com a mol sona a una cosa molt friki.

    La pati-trobada pot ser un bon punt de inici per a gent predisposada a jugar, per tal de que coneguin els jocs de rol, i a aquesta gent es pot enganxar i assistir a les pati-rols.

    En quant a difusió del lloc, vaig veure cartells a alguna cafeteria de les comes i vaig trobar referencies a alguna web de noticies locals. El Facebook pot ajudar, dons actualment es un medi molt difós i pot arribar a molta gent.

    Potser vaig trobar a faltar una newsletter per correu electrònic avisant de la pati-rol, mes tenint en compte que a la pati-trobada de gener es van recopilar correus de la gent que vam jugar a les taules de rol. Hi ha un perfil de gent que no acostuma a visitar fòrums o blogs però a la que es pot arribar via correu electrònic.

    ResponElimina
  4. Certament aquest és un punt pendent, que per sort, està en vies de ser reslot, el tema del mailing.

    Aquests dies estic treballant en el tema i organitzant els automatismes del mateix per que en un futur no sigui una trava. Gràcies per l'observació ^^.

    P.D: Celebro que algú llegís algún dels cartells que vaig penjar, ja poc creia en que algú els veigués xD.

    ResponElimina
  5. Per cert, us heu fixat en l'efecta de la pantalla-muralla de l'Elizzer en l'última foto, fa com molt mal yuyu xD.

    ResponElimina